РЕАЛИСТИЧНА ФОТОГРАФИЯ

За ефективна визуална комуникация на бизнеса!

За мен

Казвам се Ники Динов и съм професионален фотограф с повече от 10 години опит.

Клиентите ми са от различни сектори на бизнеса и индустрията – производствената сфера, търговията, ХОРЕКА, недвижими имоти, развлекателната индустрия и други.

Всички те се обръщат към мен водени от една основна причина – имат скъпи и/или сложни продукти/услуги, които искат да представят по възможно най-добрия начин и да продадат в по-кратък срок.

Собствениците на бизнес и маркетинг експертите са наясно, че с такива продукти/услуги това не е лесно. Иска се силна и ефективна визуална комуникация, а да се ориентираш в морето от фотографски услуги на пазара не е лесно.

За разлика от много други професионални комерсиални фотографи, аз знам точно защо ефективността на визуалната комуникация е важна за бизнеса ви.

Untitled photo

Нямате право на втори опит за първо впечатление

Всеки цени времето си в днешно време. Доказано е, че разполагаме с по-малко от половин секунда, за да грабнем вниманието на Клиента и да направим страхотно първо впечатление. Ако не се справим с това в точния момент може и да не получим втори шанс. За постигането на този ефект за толкова кратко време се разчита единствено на добрата визуална комуникация.

Провалът на визуална комуникация струва скъпо на бизнеса

Лошата визуална комуникация може да е една от причините Клиентът да затвори сайта, да захвърли представянето ви в небитието или да не отправи запитване за услугите/продуктите ви. Предвид времето и средствата, инвестирани от бизнеса ви, за да бъдат създадени съответния сайт, каталог или брошура, и усилията, вложени в това да стигнете до точно този клиент, крайната калкулация говори, че рискувате да загубите много.

Удължавате продажбения цикъл

Колкото по-слаба е цялостната ви комуникация, толкова по-дълъг е продажбеният ви цикъл. Именно в честотата, с която продавате продуктите/услугите си, се крие ключът към успеха/неуспеха на бизнеса ви.


КАК МОГА ДА ПОМОГНА АЗ

Разполагам с опит и добре разработен процес, умения и култура да откривам от какво точно се нуждаете и да разбера добавената стойност на вашия продукт/услуга, така че да мога да го представя в снимки.

Лесната комуникация, спазването на срокове и точността на изпълнение са основни принципи в моята работа.


За разлика от много други фотографи на пазара, аз имам точна мярка за вида и качеството на снимките, които ще получите от мен. Тя е фотореализмът. Това ще рече - нито повече, нито по-малко от истината за вашия продукт/услуга.

Недостатъчната или прекомерна редакция на снимки не носи нищо добро за бизнеса. Тя може да заблуди Клиента ви и в последствие да развали сделката/отношенията ви. Убедил съм се, че реалистичната фотография води до по-голямо доверие в продукта/услугата и по-висока ефективност на визуалната комуникация. Със създадените от мен реалистични фотографии обещавате на Клиентите си точно това, което те ще получат в действителност. Това е от изключително значение ако се стремите да сте сред най-добрите във вашия бизнес.

ЗАЩО РЕАЛИСТИЧНА ФОТОГРАФИЯ


НАЙ-ДОБРАТА ВИ СЛЕДВАЩА СТЪПКА Е:

Ако имате сложен/скъп продукт/услуга, които бихте желали да обсъдим, моля свържете се с мен СЕГА на +359 888 626 404.

Консултацията е БЕЗПЛАТНА и ще ви даде яснота как най-добре да представите продуктите/услугите си и как да подобрите визуалната си комуникация.

Powered by SmugMug Owner Log In